lasersko-secenje

Lasersko sečenje

Firma Water Jet je startovala sa laserskim rezanjem 2008. godine,kada smo kupili nasu prvu masinu za lasersko rezanje,i bili jedan od pionira laserskog rezanja u Srbiji. Naše dalje investiranje u lasersku tehnologiju,nastavljeno je kupovinom druge masine 2016. godine,sto nas održava na prvom mestu kada je reč o izvodljivosti Vaših zahteva za rezanjem, bez obzira koliko su kompleksni.

Koje materijale koje laser moze da seče?

U stanju smo da sečemo širok spektar materijala-neke od najčešćih tipova materijala koje sečemo su navedeni u nastavku.

Međutim, ako imate neki specijalni zahtev, ne ustručavajte se da stupite u kontakt sa nama i mi ćemo učiniti sve da Vam izađemo u susret.

Koje industrije koriste laser za sečenje?

Lasersko rezanje se primenjuje u sledećim industrijama:

Kako se izvodi lasersko sečenje?

Jednostavno rečeno, lasersko rezanje koristi infra-crveni laserski zrak da seče širok spektar materijala. Sočivo koncentriše svu energiju iz lasera na jednu tačku na materijalu, čineći da se brzo topi - gasovi se zatim koriste da se uklone. Gasovi mogu biti kiseonik i azot ,a najprikladniji gas se odabira na osnovu vrste materijala koji se reze.Lasersko sečenje je popularan izbor rezanja za mnoga preduzeća zahvaljujući izuzetno visokom nivou tačnosti, brzine i relativno niske cene izrezanih delova. Kontaktirajte nas kako biste saznali više - radujemo se razgovaru sa Vama i mogućnosti da Vam pomognemo.